Диплон д.о.о. је предузеће основано 2005. године са седиштем у Београду. Бави се трговином, увозом, извозом, малопродајом и велепродајом производа из асортимана купатилске опреме.

Палета производа робне марке Диплон обухвата неколико хиљада артикала санитарне керамике, батерија за купатило и кухињу, купатилске галантерије, хидромасажних и обичних туш кабина и када, паравана, купатилских огледала, купатилског намештаја, хидромасажних стубова, разних врста прикључака и вентила, туш ручица, туш црева и још много тога.

Диплон интернет продавница омогућује корисницима широм Србије испоруку на кућну адресу у најкраћем року. У онлине продавници налази се преко 5000 артикала, а о актуелним попустима, оутлет понуди, акцијама и попустима на последње комаде наши купци се информишу преко заједнице коју, уз портал са актуелним вестима, градимо и на друштвеним мрежама, путем Диплон неwслеттера, лифлета, са жељом да креирамо и понудимо најповољније услове све већој мрежи сталних купаца.Дугогодишње пословање карактерише праћење трендова у индустрији, најбољи однос између цена и квалитета, стално увођење нових производа, као и тим људи спреман за сарадњу на свим нивоима пословања. Поред малопродајне мреже, на располагању су Вам и услуге Диплон Сервиса, нашег возног парка, као и помоћ дизајнера и архитекте приликом израде комплетних решења за ваше купатило.Посетите Диплон малопродају у Белмаx Центру у Земуну и уверите се зашто нам се купци враћају. Дочекаће вас широк осмех, искрен савет, предлог или идеја и све то уз освежавајући напитак и лепу реч, јер је Диплон више од куповине, он је део вашег дома.До сада је за кориснике картице попуст био 10% на асортиман бренда Диплон, а од сада бисмо повећали на 20%.

Диплон Купатила Земун:

Радно време:

Понедељак – Петак од 08:30 – 20:30х

Субота 09:00 – 17:00х