Шта је МОЈА ЗЕМУНСКА КАРТИЦА

То је персонализована картица која омогућава плаћање роба и услуга са посебним попустима. Власник картице може бити сваки пунолетан грађанин Земуна, који на тај начин остварује попуст у оним продавницама, радњама, бутицима, ресторанима и кафеима, спортским и фитнес центрима, галеријама и књижарама умреженим кроз пројекат ''Моја земунска картица''.

Процедура за добијање МОЈА ЗЕМУНСКА КАРТИЦА – Попуњавањем апликације на шалтеру Општине Земун, за десетак минута постајете власник бесплатне картице и можете кренути у шопинг, на рекреацију, у омиљени ресторан, на романтичну вечеру или...ако је време уз попуст регистровати ауто, променити гуме...

Погодности уз МОЈА ЗЕМУНСКА КАРТИЦА – Било да купујете миксер, столарски алат, лустер, добре фармерке или вам је потребно фарбање косе, лекарски преглед, поравка зуба или бринете о кућном љубимцу, МОЈА ЗЕМУНСКА КАРТИЦА – увек зна где можете остварити попуст од најмање 5%. На располагању су вам радње, ресторани, домови здравља, школе страних језика, фитнес клубови, ауто сервиси, не само на територији Земуна, већ по целом Београду. Важно је да уштедите, нађете баш оно што тражите и са МОЈА ЗЕМУНСКА КАРТИЦА – у кућни буџет вратите све оне %.

Партнери пројекта МОЈА ЗЕМУНСКА КАРТИЦАПогледајте где можете остварити од 5% до 100% попуста.