БЕСПЛАТНО УЗ ''МОЈА ЗЕМУНСКА КАРТИЦА'' – 100% попуста

КРОЗ ПРОЈЕКАТ ''МОЈА ЗЕМУНСКА КАРТИЦА'' - БЕСПЛАТНА ОБУКА ЗА РАД НА РАЧУНАРУ
Градска општина Земун је кроз пројекат ''Моја земунска картица'' обезбедила бесплатну обуку за рад на рачунару за 60 полазника, пензионера, незапослених и социјално угрожених лица са територије Градске општине Земун.
Предвиђено је да сваки полазник похађа обуку током 15 термина у трајању од два часа.
Грађани, власници Моје земунске картице, биће уписивани у групе по редоследу пријављивања.

ИНФОРМАЦИЈА О БЕСПЛАТНОМ РЕКРЕАТИВНОМ ПЛИВАЊУ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ
ГО Земун, у сарадњи са КСЦ Пинки-Земун, обезбедила је пензионерима Земуна бесплатне карте за рекреативно пливање. Предвиђено је да у периоду од пола године, буде подељено по 250 карата месечно за рекреативно пливање на базену КСЦ Пинки. На шалтеру бр. 3 у општини Земун, 50 пензионера – грађана Земуна, власника „Моје земунске картице“, ће моћи да месечно преузме по 5 карата за базен, према редоследу пријављивања, почев од првог радног дана у месецу, док се сви карте не поделе. Термини: радни дани 17-19 часова, викенд 10-14 часова.

ЗАСТУПНИК У ОСИГУРАЊУ КОЦИЋ
Бесплатне услуге које се односе на лични долазак, израду и достављање нових полиса свих врста осигурања, саветовање и помоћ приликом подношења одштетних захтева код нових и старих полиса осигурања.

„БЕСПЛАТНИ ТЕРМИНИ ЗА СТОНИ ТЕНИС"
ГО Земун, у сарадњи са КСЦ Пинки-Земун, обезбедила је грађанима Земуна бесплатне термине за стони тенис.
Предвиђено је да у периоду од годину дана, почев од 1. октобра 2016. године, буде подељено укупно 600 ваучера за бесплатне термине за стони тенис.
Ваучере за бесплатан стони тенис ће добијати 50 грађана месечно, према редоследу пријављивања почев од првог радног дана у месецу, док се сви ваучери не поделе.

КСЦ ПИНКИ Бесплатна пливачка обука за децу. У периоду од годину дана, од 1. јула 2016. године до 1. јула 2017. године, 100 деце, подељено у групе од по 25, проћи ће кроз тромесечну обуку пливања.

ТУРИСТИЧКИ ЦЕНТАР ЗЕМУН Бесплатне карте за позоришне представе и концерте из репертоара „Лета на Гардошу 2017.“; сваког петка и суботе, у току јула и августа 2017. године, првих 10 доносилаца „Моје земунске картице“ добиће бесплатну карту за актуелну позоришну представу или концерт. Карте ће се подизати на билетарници Летње сцене на Гардошу.

ШКОЛА ФУДБАЛА ''ОЛИМПИК'' Бесплатан тренинг првог месеца за децу старости од 5 до 7 година.

ФУДБАЛСКИ КЛУБ ''ЗЕМУН'' 100% попуста на улазнице за фудбалске утакмице.

КОШАРКАШКИ КЛУБ ''МОНДО БАСКЕТ'' Бесплатно тренирање за дечаке 2005. и 2006. годиште.
Акција траје od 17.09. - 31.12.2016. год.

АТЛЕТСКИ КЛУБ ''МЛАДОСТ'' У склопу пројекта ''Моја земунска картица'' даје 100% попуста - бесплатну рекреацију грађанима старијим од 60 година у 2016. години, на атлетској стази на Градском стадиону у Земуну, улица Угриновачка 80 .

КЛУБ АМЕРИЧКОГ ФУДБАЛА ''ПИРАТИ ЗЕМУН'' 100% попуста - бесплатни тренинзи за децу до 15 година старости.

АУТО ЦЕНТАР ''СТОЈАНОВИЋ'' 100% попуста – бесплатан технички преглед за сваког клијента који региструје ауто уз куповину осигурања.