БЕСПЛАТНО УЗ ''МОЈА ЗЕМУНСКА КАРТИЦА'' – 100% попуста

ЗАСТУПНИК У ОСИГУРАЊУ КОЦИЋ
Бесплатне услуге које се односе на лични долазак, израду и достављање нових полиса свих врста осигурања, саветовање и помоћ приликом подношења одштетних захтева код нових и старих полиса осигурања.

„БЕСПЛАТНИ ТЕРМИНИ ЗА СТОНИ ТЕНИС"
ГО Земун, у сарадњи са КСЦ Пинки-Земун, обезбедила је грађанима Земуна бесплатне термине за стони тенис.
Предвиђено је да у периоду од годину дана, почев од 1. октобра 2016. године, буде подељено укупно 600 ваучера за бесплатне термине за стони тенис.
Ваучере за бесплатан стони тенис ће добијати 50 грађана месечно, према редоследу пријављивања почев од првог радног дана у месецу, док се сви ваучери не поделе.

КСЦ ПИНКИ Бесплатна пливачка обука за децу. У периоду од годину дана, од 1. јула 2016. године до 1. јула 2017. године, 100 деце, подељено у групе од по 25, проћи ће кроз тромесечну обуку пливања.

ТУРИСТИЧКИ ЦЕНТАР ЗЕМУН Бесплатне карте за позоришне представе из репертоара „Лета на Гардошу 2016.“; Сваког петка, у току јула и августа 2016. године, првих 10 доносилаца „Моје земунске картице“ добиће по 2 бесплатне карте за актуелну позоришну представу. Карте се могу подићи на билетарници Летње сцене на Гардошу.

СВЕБОР САВЕЗ Бесплатно учлањење за поклонике српске вештине борења која сједињује елементе изворног народног надметања и борења, хајдучко-ускочко
искуставо и витешке вештине. Снажну теоретску подлогу свебор има у светосавској
борилачкој философији и етици.

ШКОЛА ФУДБАЛА ''ОЛИМПИК'' Бесплатан тренинг првог месеца за децу старости од 5 до 7 година.

ФУДБАЛСКИ КЛУБ ''ЗЕМУН'' 100% попуста на улазнице за фудбалске утакмице.

КОШАРКАШКИ КЛУБ ''МОНДО БАСКЕТ'' Бесплатно тренирање за дечаке 2005. и 2006. годиште.
Акција траје od 17.09. - 31.12.2016. год.

АТЛЕТСКИ КЛУБ ''МЛАДОСТ'' У склопу пројекта ''Моја земунска картица'' даје 100% попуста - бесплатну рекреацију грађанима старијим од 60 година у 2016. години, на атлетској стази на Градском стадиону у Земуну, улица Угриновачка 80 .

КЛУБ АМЕРИЧКОГ ФУДБАЛА ''ПИРАТИ ЗЕМУН'' 100% попуста - бесплатни тренинзи за децу до 15 година старости.

''ДИЈАМАНТ АУТО'' 100% попуста на технички преглед и услуге регистрације.

АУТО ЦЕНТАР ''СТОЈАНОВИЋ'' 100% попуста – бесплатан технички преглед за сваког клијента који региструје ауто уз куповину осигурања.