Насловна Ауто свет АУТО ШКОЛА «ЛОГИСТИКА»

АУТО ШКОЛА «ЛОГИСТИКА»

 

АУТО ШКОЛА «ЛОГИСТИКА»

Нови Београд

Народних хероја 30/II

011/3190265,  011/2670590

http://www.autoskolalogistika.net/

Понуда:

Попуст од 5% на услуге обуке за возаче “Б” категорије. Попуст од 10% важи на Дан општине – 5. новембар, Дан Моје земунске картице  4. април и Дан жена, за даме – 8. март; Могуће је плаћање на више рата.

 

Мото Ауто школе ЛОГИСТИКА је: Није битно ко вози брже, него ко вози дуже! Боље је изгубити тренутак у животу него живот у тренутку.

Ауто школа ЛОГИСТИКА (од 1992.) врши обуку возача за Б категорију, на возилима марке Fiat Grande PuntoChevrolet Matiz,  Renault Cliо и Škoda Fabia. Инструктори у Ауто школи су бивши професори, саобраћајни инжењери и официри у пензији са вишегодишњим искуством у обуци кандидата. Обука се састоји од 40 часова теорије и 40 часова вожње. Теоретска настава одржава се у току обуке, посебно пред свако полагање да би кандидати били у потпуности припремљени за полагање испита. Пружамо и могућност дообуке за кандидате који већ поседују возачку дозволу. Време одржавања часова је ствар договора возача и инструктора, и у току редовне обуке и у току дообуке.

Помоћићемо Вам да савладате обуку и постанете сигуран возач који успешно влада својим возилом и поштује друге учеснике у саобраћају.