Насловна Спорт ПЛАНЕТА СПОРТ

ПЛАНЕТА СПОРТ

 

 

Планета Спорт спада у највеће малопродајне ланце спортске опреме са преко 100 продајних објеката у 59 градова широм Србије. У нашим радњама ти стоје на располагању колеге које су увек спремне да помогну при сваком избору и куповини. Наш циљ јесте да реномиране светске брендове учинимо доступним свим узрастима, рекреативним или активним спортистима или једноставно љубитељима кежуал облачења. Желимо свакоме да приближимо не само спорт, већ и целокупан лајфстајл који ови брендови носе у себи. Код нас те увек чекају одличне акције и попусти на све твоје омиљене брендове. Уколико желиш, можеш постати део клуба Планета Спорт, јер сваког члана очекују специјалне погодности и још повољније акцијске куповине! У корак са тобом!

 

КОНТАКТ ТЕЛЕФОНИ: 011/63-555-40 (broj korisničkog servisa Planeta Sport)

ВЕБ АДРЕСА ФИРМЕ:   www.planetasport.rs                                                           

ИМЕИЛ АДРЕСА: info@planetasport.rs

 

Купци, власници персонализоване картице „Моја земунска картица“ ће у малопродајним објектима  ПЛАНЕТЕ СПОРТ Д.О.О, БЕОГРАД, који послују на територији Града Београда, осим у “ОУТЛЕТ” малопродајниом објектима моћи да купују робу са доле наведеним попустима:

– попустом од 20 % на важећу малопродајну цену за све производе означене као “НОВА КОЛЕКЦИЈА ПРОЛЕЋЕ/ЛЕТО” односно “НОВА КОЛОЕКЦИЈА ЈЕСЕН/ЗИМА”;

–  попустом од 10 % на важећу малопродајну цену за све производе означене ознаком  “СНИЖЕНО”.

 

Списак објеката доступан је на сајту: www.planetasport.rs

 

Купци, власници персонализоване картице „Моја земунска картица“ горе наведене попусте не могу комбиновати са погодностима које ПЛАНЕТА СПОРТ Д.О.О, БЕОГРАД, нуди другим купцима у складу са сопственом политиком продајних подстицаја.