ШТА ЈЕ МОЈА ЗЕМУНСКА КАРТИЦА

„Моја земунска картица“ је персонализована картица која омогућава плаћање роба и услуга са посебним попустима. Власник картице може бити сваки пунолетан грађанин и грађанка Земуна, који на тај начин остварује попуст у оним продавницама, радњама, бутицима, ресторанима и кафеима, спортским и фитнес центрима, галеријама и књижарама умреженим кроз пројекат ”Моја земунска картица”.

Уз „Моју земунску картицу“ такође можете да се прикључите бројним бесплатним програмима.

Процедура за добијање МОЈЕ ЗЕМУНСКЕ КАРТИЦЕ – Попуњавањем пријаве на шалтеру бр. 5 у шалтер сали Градске општине Земун, за пар минута постајете власник бесплатне картице и можете кренути у шопинг, на рекреацију, у омиљени ресторан, на романтичну вечеру или…ако је време уз попуст регистровати ауто, променити гуме…

Погодности уз МОЈУ ЗЕМУНСКУ КАРТИЦУ – Било да купујете миксер, столарски алат, лустер, добре фармерке или вам је потребно фарбање косе, лекарски преглед, поравка зуба или бринете о кућном љубимцу, на располагању су вам радње, ресторани, домови здравља, школе страних језика, фитнес клубови, ауто сервиси, ветеринарске амбуланте…не само на територији Земуна! Важно је да уштедите, нађете баш оно што тражите и уз МОЈУ ЗЕМУНСКУ КАРТИЦУ – у кућни буџет вратите све оне остварене %.

Партнери пројекта МОЈА ЗЕМУНСКА КАРТИЦА
Погледајте где можете остварити од 5% до 70% попуста.

Predstavljamo MaxBet, savršen sustav klađenja koji maksimizira vaše šanse za veliku pobjedu!